page_banner

produk

M384 modul pencitraan termal infra red

pedaran pondok:

Imaging termal infrared nembus halangan visual fisika alam sareng hal-hal umum, sareng ningkatkeun visualisasi hal. Mangrupikeun élmu sareng téknologi bertéknologi modéren, anu ngagaduhan peran anu positip sareng penting dina panerapan kagiatan militér, produksi industri sareng bidang-bidang sanés.


Rincian Produk

Modél pencitraan termal didasarkeun kana bungkus keramik uncalered vanadium oksida detektor infra red pikeun ngembangkeun produk pencitraan termal infrared performa tinggi, produkna ngadopsi antar muka kaluaran digital paralel, antarbeungharna euyeub, aksés adaptif sababaraha platform pamrosésan calakan, kalayan kinerja tinggi sareng kakuatan low konsumsi, volume leutik, gampang kana karakteristik integrasi pangwangunan, tiasa minuhan panerapan rupa-rupa suhu ukur infra merah tina paménta pangembangan sekundér.

Ayeuna, industri tenaga listrik mangrupikeun industri panglobana dianggo alat citra termal infra merah. Salaku hartosna deteksi sanés anu paling épisién sareng paling dewasa, juru gambar termal infra red tiasa pisan ningkatkeun kamajuan kéngingkeun suhu atanapi kuantitas fisik, sareng ningkatkeun deui reliabiliti operasi pakakas catu daya. Parabot Imaging termal infrared ngagaduhan peran anu penting pisan dina ngajajah prosés intél sareng super automation dina industri tenaga listrik.

Seueur metode pamariksaan cacat permukaan bagéan mobil mangrupikeun metode uji coba nondestruktif bahan kimia palapis. Kituna, bahan kimia anu dilapis kedah dipiceun saatos pamariksaan. Kusabab kitu, tina sudut pandang paningkatan lingkungan kerja sareng kaséhatan operator, diperyogikeun nganggo metode uji coba anu henteu ngarusak tanpa bahan kimia.

Ieu mangrupikeun perkenalan sing pondok tina sababaraha metode tés nondestruktif bébas kimia. Metode ieu pikeun nerapkeun cahaya, panas, ultrasonik, arus eddy, arus sareng éksitasi éksternal anu sanés dina objék pamariksaan pikeun ngarobih suhu obyék, sareng nganggo imajinér infra merah pikeun ngalaksanakeun pamariksaan anu henteu merusak dina cacat internal, retakan, mesék internal tina obyék, ogé las, beungkeutan, cacat mosaik, kapadetan inhomogénitas sareng ketebalan pilem palapis.

Téknologi termal infrared imager nondestructive téknologi ngagaduhan kaunggulan gancang, henteu merusak, non-kontak, real-time, daérah ageung, deteksi jauh sareng visualisasi. Gampang pikeun praktisi pikeun ngawasaan metode panggunaan gancang. Éta parantos seueur dianggo dina manufaktur mékanis, metalurgi, aeroangkasa, médis, petrokimia, kakuatan listrik sareng bidang sanésna. Kalayan kamekaran téknologi komputer, sistem monitoring sareng deteksi calakan tina gambar imajinér infra merah digabungkeun sareng komputer parantos janten sistem detéksi konvensional anu diperyogikeun dina seueur bidang.

Pangujian nondestructive mangrupikeun poko téknologi terapan anu didasarkeun kana élmu modéren sareng téknologi. Éta dumasarkeun kana premis henteu ngancurkeun ciri fisik sareng struktur obyék anu bakal diuji. Ngagunakeun metode fisik pikeun ngadeteksi naha aya diskontinuitas (cacad) di pedalaman atanapi permukaan obyék, sahingga pikeun nangtoskeun naha obyék anu bakal diuji parantos mumpuni, teras ngaevaluasi kaaksésna na. Ayeuna, imager termal infra red dumasar kana henteu kontak, gancang, sareng tiasa ngukur suhu target obah sareng target mikro. Éta langsung tiasa ningalikeun lapangan suhu permukaan obyék kalayan résolusi suhu luhur (dugi ka 0,01 ℃). Éta tiasa ngagunakeun rupa-rupa metode tampilan, neundeun data sareng ngolah komputer anu cerdas. Éta ilahar dianggo dina aerospace, metalurgi, mesin, pétrokimia, mesin, arsitéktur, perlindungan leuweung alam sareng lapangan sanésna.

Parameter produk

Jenis

M384

Resolusi

384 × 288

Spasi piksel

17μm

 

93.0 ° × 69.6 ° / 4mm

 

 

 

55.7 ° × 41.6 ° / 6.8mm

 FOV / Panjang fokus

 

 

28.4 ° x21.4 ° / 13mm

* Paralles antar muka dina modeu kaluaran 25Hz ;

FPS

25Hz

NETD

≤60mK@f#1.0

Suhu ngagawekeun

-15 ℃ ~ + 60 ℃

DC

3.8V-5.5V DC

Kakuatan

<300mW *  

Beurat

<30g (13mm lénsa)

Diménsi (mm)

26 * 26 * 26,4 (13mm lénsa)

Antarbeungeut data

sajajar / USB  

Panganteur Kontrol

SPI / I2C / USB  

Panguatan gambar

Paningkatan detil multi-gear

Kalibrasi gambar

Koréksi rana

Palétét

Piring bodas cahaya / hideung panas / sababaraha warna semu warna

Kisaran ngukur

-20 ℃ ~ + 120 ℃ (ngarobih dugi ka 550 ℃)

Katepatan

± 3 ℃ atanapi ± 3%

Koréksi suhu

Manual / Otomatis

Kaluaran statistik suhu

Kaluaran paralel real-time

Statistik pangukuran suhu

Ngarojong statistik maksimum / minimum, analisis suhu

pedaran panganteur pangguna

1

Antarbeungeut pangguna Gambar1

Produk ngadopsi konektor 0.3Pitch 33Pin FPC (X03A10H33G), sareng tegangan input nyaéta: 3.8-5.5VDC, panyalindungan undervoltage henteu didukung.

Bentuk 1 pin antarmuka antar citra termal

Nomer pin ngaran ngetik

Voltaseu 

Spésifikasi
1,2 VCC Kakuatan - Sasayogian tanaga
3.4,12 GND Kakuatan -
5

USB_DM

Abdi / O -

USB 2.0

DM
6

USB_DP

Abdi / O - DP
7

USBEN *

I - USB diaktipkeun
8

SPI_SCK

I

 

 

 

 

Default: 1.8V LVCMOS; (upami peryogi 3.3V

Kaluaran LVCOMS, mangga ngahubungan kami)

 

SPI

SCK
9

SPI_SDO

O SDO
10

SPI_SDI

I SDI
11

SPI_SS

I SS
13

DV_CLK

O

 

 

 

 

VIDEOl

CLK
14

DV_VS

O VS
15

DV_HS

O HS
16

DV_D0

O DATA0
17

DV_D1

O DATA1
18

DV_D2

O DATA2
19

DV_D3

O DATA3
20

DV_D4

O DATA4
21

DV_D5

O DATA5
22

DV_D6

O DATA6
23

DV_D7

O DATA7
24

DV_D8

O

DATA8

25

DV_D9

O

DATA9

26

DV_D10

O

DATA10

27

DV_D11

O

DATA11

28

DV_D12

O

DATA12

29

DV_D13

O

DATA13

30

DV_D14

O

DATA14

31

DV_D15

O

DATA15

32

I2C_SCL

I SCL
33

I2C_SDA

Abdi / O

SDA

komunikasi ngadopsi protokol komunikasi UVC, format gambar nyaéta YUV422, upami anjeun peryogi kit pangembangan komunikasi USB, mangga ngahubungan kami;

dina desain PCB, sinyal vidéo digital paralel nyarankeun kontrol impedansi 50 Ω.

Formulir 2 Spésifikasi listrik

Pormat VIN = 4V, TA = 25 ° C

Parameter Identipikasi

Kaayaan tés

MIN TYP MAX

Unit
Kisaran tegangan input VIN -

3.8 4 5.5

V
Kapasitas LEUWIH USBEN = GND

75 300

mA
USBEN = TINGGI

110 340

mA

Kontrol USB diaktipkeun

USBEN-LOW -

0.4

V
USBEN- HIGN -

1,4 5.5V

V

Bentuk 3 Peunteun Maksimal Mutlak

Parameter Kisaran
VIN ka GND -0.3V nepi ka + 6V
DP, DM ka GND -0.3V nepi ka + 6V
USBEN kana GND -0.3V nepi ka 10V
SPI ka GND -0.3V nepi ka + 3.3V
VIDEO ka GND -0.3V nepi ka + 3.3V
I2C kana GND -0.3V nepi ka + 3.3V

Suhu neundeun

−55 ° C nepi ka + 120 ° C
      Suhu operasi -40 ° C nepi ka + 85 ° C

Catetan: rentang anu didaptarkeun atanapi ngalangkungan peringkat maksimum anu mutlak tiasa nyababkeun karusakan permanén dina produk. Ieu ngan ukur peringkat setrés; Henteu hartosna yén operasi fungsional Produk dina kaayaan ieu atanapi kaayaan anu sanés langkung luhur tibatan anu dijelaskeun dina bagian operasi tina spésifikasi ieu. Operasi anu berkepanjangan anu ngaleuwihan kaayaan kerja anu maksimal tiasa mangaruhan réliabilitas produk.

Diagram urutan kaluaran panganteur digital (T5)

Gambar: Gambar 8bit Paralel

M384

M640

M384

M640

Gambar: 16bit Paralel gambar sareng suhu data

M384

M640

Perhatosan

(1) Disarankeun nganggo Jam ningkatna sampling pikeun data;

(2) Sinkronisasi lapangan sareng sinkronisasi garis duanana efektif pisan;

(3) Format data gambar nyaéta YUV422, data low bit nyaéta Y, sareng bit na luhur nyaéta U / V;

(4) Satuan data suhu nyaéta (Kelvin (K) * 10), sareng suhu anu sebenarnya nyaéta nilai baca /10-273.15 (℃).

Ati-ati

Pikeun ngajagaan anjeun sareng anu sanés tina cilaka atanapi ngajaga alat anjeun tina karuksakan, mangga baca sadayana inpormasi ieu sateuacan ngagunakeun alat anjeun.

1. Entong katingali langsung kana sumber radiasi intensitas luhur sapertos matahari pikeun komponén gerakan;

2. Entong noél atanapi nganggo objék sanés pikeun nubruk jandéla detéktor;

3. Entong keuna paranti sareng kabel nganggo panangan anu baseuh;

4. Entong ngabengkokkeun atanapi ngarusak kabel panyambungna;

5. Entong gosok alat-alat anjeun nganggo éncér;

6. Entong cabut atanapi nyolokkeun kabel anu sanés tanpa mencabut catu daya;

7. Entong nyambungkeun kabel anu napel lepat pikeun ngahindarkeun ngarusak peralatan;

8. Punten perhatoskeun pikeun nyegah listrik statis;

9. Punten entong dibongkar alatna. Upami aya kalepatan, mangga kontak perusahaan kami pikeun perawatan profesional.

pintonan gambar

Gambar dimensi panganteur téknis


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami