page_banner

produk

  • SR-19 infrared thermal imaging module

    Modul pencitraan termal infrared SR-19

    Kaméra termal infrared sérder Dianyang Ethernet SR mangrupikeun juru gambar termal infra red radiometric. Produk ngadopsi detéktor impor, kalayan operasi anu stabil sareng kinerja anu saé. Éta dilengkepan algoritma kalibrasi suhu unik sareng panganteur pangguna anu gampang dianggo. Ukuranana leutik, ringan sareng beurat dina interface. Éta cocog pikeun kontrol kualitas, monitoring sumber panas, visi wengi kaamanan, pangropéa peralatan jsb

  • M384 infrared thermal imaging module

    M384 modul pencitraan termal infra red

    Imaging termal infrared nembus halangan visual fisika alam sareng hal-hal umum, sareng ningkatkeun visualisasi hal. Mangrupikeun élmu sareng téknologi bertéknologi modéren, anu ngagaduhan peran anu positip sareng penting dina panerapan kagiatan militér, produksi industri sareng bidang-bidang sanés.

  • M640 infrared thermal imaging module

    M640 modul pencitraan termal infra red

    Imaging termal infrared nembus halangan visual fisika alam sareng hal-hal umum, sareng ningkatkeun visualisasi hal. Mangrupikeun élmu sareng téknologi bertéknologi modéren, anu ngagaduhan peran anu positip sareng penting dina panerapan kagiatan militér, produksi industri sareng bidang-bidang sanés.

  • M256 uncooled thermal imaging module

    M256 modul pencitraan termal uncooled

    Jenis: M256

    Resolusi: 256 × 192

    Spasi piksel: 12μm

    FOV: 42.0 ° × 32.1 °

    FPS: 25Hz / 15Hz

    NETD: ≤60mK@f#1.0