page_banner

produk

  • CA10 PCB Circuit board thermal analyzer

    CA10 PCB Circuit board analyzer termal

    CA-10 PCB analyzer termal mangrupikeun alat khusus anu dianggo pikeun deteksi lapangan termal circuit board ; Dina jaman pangembangan sains sareng téknologi anu gancang, alat-alat cerdas beuki populér, antukna sipatna condong peryogi konsumsi kakuatan sareng pemanasan anu langkung handap. , Janten nalika desain sareng pamekaran produk, desain termal papan circuit penting pisan, analisa termal dina tahap desain tiasa nyayogikeun eksperimen simulasi termal panas tina seueur data, éta mangrupikeun alat anu peryogi pisan pikeun desain hardware; Ku ngagunakeun analisa termal, éta tiasa gancang mendakan kabocoran sareng sirkuit pondok, langkung jauh pikeun milarian titik sesar, janten tiasa nyumponan tujuan pangropéa gancang; Salaku tambahan, éta tiasa nguji épéktipitas sababaraha komponén, sapertos modul kakuatan sareng sajabina.