page_banner

FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naon Téhnologi Imaging Termal?

Pondokna, pencitraan termal nyaéta prosés ngagunakeun suhu obyék pikeun ngahasilkeun gambar. Imajinér termal dianggo ku ngadeteksi sareng ngukur jumlah radiasi infra merah anu dipancarkeun sareng dibayangkeun ku objék atanapi jalma pikeun sacara visual ngahasilkeun suhu. Kaméra termal ngamangpaatkeun alat anu katelah mikrobolométer pikeun nyandak énergi ieu di luar kisaran cahaya anu katingali, sareng dipasang deui ka anu ningali salaku gambar anu jelas.

Naon ari "Tanda Tangan Panas"?

Dina istilah anu paling saderhana, tandatangan panas nyaéta gambaran anu katingali tina suhu luar obyék atanapi jalmi.

Naon éta ngaklik noise?

Henteu kedah hariwang, ieu ngan saukur sora anu kaméra anjeun damel nalika anjeun ngalihkeun éta di antawis lapangan pandang anu béda. Sora anu anjeun ngadangukeun nyaéta kaméra anu museurkeun sareng ngalibrasi gambarna pikeun ngahontal résolusi pangluhurna.

Naon alat aman suhu operasi?

TBD *

Naon kisaran deteksi alat kuring?

TIC anjeun tiasa mendakan suhu dimana waé dina kisaran -40 ° F dugi ka 1022 ° F.

Naha Alat Tukang Cai?

Alat ieu ngagaduhan casing Dinilai IP67, anu hartosna éta parantos disahkeun pikeun nolak partikel debu sareng perendaman cai, tapi ngan ukur pikeun sababaraha waktos pilih dina jero maksimum 3,3ft. Pastikeun yén panto tukang karét lengkep ditutup sareng disegel sateuacan dilanjutkeun kanggo ngaleutikan kasempetan cai di jero TIC anjeun.

Dupi abdi tiasa Masang atanapi nganggo?

Leres. Sadaya alat-alat Nyingkabkeun parantos dirancang pikeun gampang dipasang atanapi dihubungkeun sareng sabuk utilitas standar sareng papakéan.

Kumaha kuring aksés / ngarobih basa dina Alat kuring?

Nalika anjeun mimiti nyetél TIC, anjeun bakal dipenta pikeun milih basa anu anjeun pilih pikeun ningali inpormasi. Upami iraha waé anjeun kedah ngarobihna, anjeun tiasa buka Menu> Device> Languages, atanapi anjeun tiasa mulangkeun alatna deui ka setting pabrikna sareng bakal dialihkeun deui ka halaman pamilihan basa.

Kumaha kuring aksés kana ménu?

Bedana anu unik tina sadaya modél sanésna nyaéta PUSAT kancing henteu ngaksés ménu. Anjeun panginten naroskeun ka diri naha aya menu? Dina jawaban na tangtosna, leres. Pikeun ngaksés ménu, sakaligus pencét duanana Kénca jeung BENER tombol teras tahan sahenteuna pikeun sadetik. Anjeun teras bakal dialihkeun ka layar ménu.

Hoyong damel sareng urang?