page_banner

produk

  • CA10 PCB Circuit board thermal analyzer

    CA10 PCB Circuit board analyzer termal

    CA-10 PCB analyzer termal mangrupikeun alat khusus anu dianggo pikeun deteksi lapangan termal circuit board ; Dina jaman pangembangan sains sareng téknologi anu gancang, alat-alat cerdas beuki populér, antukna sipatna condong peryogi konsumsi kakuatan sareng pemanasan anu langkung handap. , Janten nalika desain sareng pamekaran produk, desain termal papan circuit penting pisan, analisa termal dina tahap desain tiasa nyayogikeun eksperimen simulasi termal panas tina seueur data, éta mangrupikeun alat anu peryogi pisan pikeun desain hardware; Ku ngagunakeun analisa termal, éta tiasa gancang mendakan kabocoran sareng sirkuit pondok, langkung jauh pikeun milarian titik sesar, janten tiasa nyumponan tujuan pangropéa gancang; Salaku tambahan, éta tiasa nguji épéktipitas sababaraha komponén, sapertos modul kakuatan sareng sajabina.

  • DP-22 Infrared Thermal Imaging Camera

    DP-22 Kaméra Imaging Termal Infrabeureum

    Fitur kaméra termal genggam DP-22 sareng ningkatna rentang suhu -20 ° C dugi ka 450 ° C sareng sensitipitas termal 70mK ngajantenkeun ieu cocog sareng rupa-rupa pamariksaan.
    Fungsi Pip anu kuat (gambar dina gambar) anu ngamungkinkeun gambar IR ditumpangkeun kana gambar anu tiasa ditingali pikeun nambihan detail dina laporan anjeun.
    Fitur tambihan anu sanés tina kaméra ieu, lampu LED anu kuat anu ngamungkinkeun anjeun nyandak gambar anu katingali bahkan dina lingkungan anu poék.
    Kalayan Wi-Fi salaku standar anjeun ayeuna tiasa mindahkeun gambar anjeun kalayan lancar kana komputer. Ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun ningali, ngédit sareng nyiptakeun laporan rada gampang.

  • DP-21 Infrared Thermal Imaging Camera

    DP-21 Kaméra Imaging Termal Infrabeureum

    Hak cipta tina dokumén ieu dipimilik ku Shenzhen Dianyang Technology Co., Ltd. Tulisan éta nuduhkeun inpormasi propriétariat Dianyang Technology Co., Ltd., sareng henteu unit atanapi individu anu tiasa nganggo atanapi nyingkabkeun dokumén sareng gambar, bentuk naon waé, data sareng inpormasi sanés anu aya dina dokumén tanpa ijin tertulis ti Shenzhen Dianyang Technology Co., Ltd.

  • type-256 infrared thermal camera

    kaméra termal infra merah tipe-256

    Produk ieu tiasa dilarapkeun kana telepon sélulér / tablet, komputer sareng alat sanés anu nganggo interface USB Type-C. Kalayan bantuan parangkat lunak APP propésional atanapi perangkat lunak PC, tampilan gambar infra merah sacara real-time, tampilan statistik suhu sareng fungsi-fungsi sanés tiasa diwujudkeun.

  • DYT  Clip-on Thermal Scope N32-384

    DYT Clip-on Thermal Scope N32-384

    Saha waé, dimana waé, iraha waé, sakali némbak nol, dina hiji menit.

    Henteu aya anu ngabantosan, teu aya alat anu diperyogikeun, sadayana dilakukeun ku anu nembak. Teu aya deui runtah pélor, waktos, sareng kabutuhan pangalaman.

    Operasi ngagulung-kenop tunggal dipandu

    Salah sahiji operasi menu Gulung-tombol dijantenkeun ngadalikeun ruang lingkup termal janten gampang pisan. Anjeun tiasa nganggo unit nganggo sarung tangan. Dina panduan operasi ménu bakal ngabantosan anjeun pikeun milih pilihan anu leres unggal waktos, janten, santai sareng némbak.

  • M256 uncooled thermal imaging module

    M256 modul pencitraan termal uncooled

    Jenis: M256

    Resolusi: 256 × 192

    Spasi piksel: 12μm

    FOV: 42.0 ° × 32.1 °

    FPS: 25Hz / 15Hz

    NETD: ≤60mK@f#1.0

  • M384 infrared thermal imaging module

    M384 modul pencitraan termal infra red

    Imaging termal infrared nembus halangan visual fisika alam sareng hal-hal umum, sareng ningkatkeun visualisasi hal. Mangrupikeun élmu sareng téknologi bertéknologi modéren, anu ngagaduhan peran anu positip sareng penting dina panerapan kagiatan militér, produksi industri sareng bidang-bidang sanés.

  • M640 infrared thermal imaging module

    M640 modul pencitraan termal infra red

    Imaging termal infrared nembus halangan visual fisika alam sareng hal-hal umum, sareng ningkatkeun visualisasi hal. Mangrupikeun élmu sareng téknologi bertéknologi modéren, anu ngagaduhan peran anu positip sareng penting dina panerapan kagiatan militér, produksi industri sareng bidang-bidang sanés.

  • DR-23 infrared thermal imaging camera

    Kaméra pencitraan termal infrared DR-23

    Efisiensi deteksi sareng tingkat otomatisasi sistem skrining suhu awak gambar infrared cocog pisan pikeun panyaringan suhu awak gancang di bandara, rumah sakit, subway, stasiun, perusahaan, dok, mall balanja sareng acara-acara sanés anu ngalir kalayan ageung. Ayeuna, henteu ngan bandara, stasiun sareng dermaga nganggo thermometers inframerah full-otomatis anu cerdas salaku alat standar pikeun pencegahan epidemi, tapi beuki seueur sakola, supermarket, komunitas sareng perusahaan ogé nganggo thermometers infra merah salaku alat panyaringan suhu sareng pencegahan wabah.

  • DP-32 Infrared Thermal Imaging Camera

    DP-32 Infrared Thermal Imaging Thermal

    DP-32 Infrared Thermal Imager mangrupikeun pencitraan termal presisi tinggi, anu tiasa ngukur temp objék target online sacara real waktos, kaluaran pidéo gambar termal sareng parios kaayaan anu langkung seueur. Badé nganggo parangkat lunak platform anu cocog, tiasa cocog pikeun modeu panggunaan anu béda (sapertos pangukuran temp alat listrik, alarm seuneu, pangukuran temp awak manusa sareng skrining). Dokumén ieu ngan ukur ngenalkeun modeu pamakean pikeun pangukuran sareng panyaringan temp awak manusa.

  • SR-19 infrared thermal imaging module

    Modul pencitraan termal infrared SR-19

    Kaméra termal infrared sérder Dianyang Ethernet SR mangrupikeun juru gambar termal infra red radiometric. Produk ngadopsi detéktor impor, kalayan operasi anu stabil sareng kinerja anu saé. Éta dilengkepan algoritma kalibrasi suhu unik sareng panganteur pangguna anu gampang dianggo. Ukuranana leutik, ringan sareng beurat dina interface. Éta cocog pikeun kontrol kualitas, monitoring sumber panas, visi wengi kaamanan, pangropéa peralatan jsb