page_banner

wartos

  • On why infrared thermal imaging equipment is so popular in the thermal industry

    Ngeunaan alat-alat Imaging termal infra red kasohor pisan di industri termal

    Beuki seueur produk infra red dianggo dina industri termal, pipa uap, saluran hawa panas, lebu kolektor lebu, silo batubara dina pembangkit listrik termal, bagian isolasi termal boiler, sabuk conveyor batubara, valves, trafo, stasiun booster, pusat kendali motor, listrik Kontrolna nyaéta ...
    Maca deui
  • Kaunggulan aplikasi téknologi pencitraan termal infra red dina bidang visi mesin

    Akurasi tinggi Dina industri pamariksaan, visi mesin ngagaduhan kaunggulan anu jelas tibatan visi manusa, kusabab visi mesin tiasa niténan targét tingkat micron dina waktos anu sami, sareng diberdayakeun ku téknologi pencitraan termal infra merah, anu tiasa ngabédakeun udagan alit sareng langkung hadé nalungtik laten t. ..
    Maca deui
  • Prinsip dasar téknologi pencitraan termal infra merah

    Nyatana, prinsip dasar tina deteksi Imaging termal infra red nyaéta néwak radiasi infra red anu dipancarkeun ku alat-alat pikeun dideteksi sareng ngawangun gambar anu katingali. Beuki luhur suhu obyék, langkung ageung jumlah radiasi infra merah. Suhu anu bénten sareng ob anu béda ...
    Maca deui