page_banner

Tentang Kami

Perusahaan Téhnologi Shenzhen Dianyang mangrupikeun produsén propésional anu khusus kana R&D sistem pencitraan termal infra merah.

Kami taat kana konsép "akumulasi alit, akumulasi rambut ipis" sareng komitmen pikeun nyayogikeun jasa ka perusahaan sareng konsumén pamaréntah.

Kusabab didirikeun dina 2013, kami parantos ngokolakeun tim ahli anu bermutu, tingkat tinggi, luhur sareng propésional anu berpengalaman, ngalayanan seueur nasabah perusahaan sareng pamaréntah, sareng parantos dikenal luas ku konsumén sadunya.

Kami bakal tetep fokus kana solusi péngkolan-konci produk pencitraan termal infra merah, kalayan operasi anu saderhana, fungsi komprehensif sareng kaahlian téknis.

a7ae82167ece8a0398dac23db9ac555
VHD1
VHD2

Ku nuturkeun pasar sacara raket, produk DYT ngalayanan rupa-rupa aplikasi tradisional pikeun pamariksaan listrik, pangropéa fasilitas, otomatisasi industri, pamariksaan muriang, pangawasan kaamanan, pencegahan seuneu, penegak hukum, milarian sareng nyalametkeun, visi wengi luar, ogé saloba aplikasi anu nembé muncul sapertos kendaraan otonom, bumi pinter, IoT, AI, sareng éléktronika konsumén. Dinten ayeuna, DYT parantos netepkeun jaringan distributor sadunya di langkung ti tilu puluh nagara sareng daérah, kalebet Amérika Kalér, Éropa, Amérika Latin, Koréa Kidul, Singapura, India, Australia, sareng seueur deui, pikeun nyiptakeun saluran penjualan anu saé sareng jaringan dukungan téknis pikeun palanggan global jasa.

7+

Taun inovasi fokus kana téknologi pencitraan termal

40+

Patén sareng IPR Independen (hak cipta inteléktual)

> 40%

Personalia R&D dina total perséntase

5000+

Aplikasi dina alat listrik, pabrik, metalurgi, pétrokimia, R&D sareng industri sanés.

Nilai inti: museur ka pelanggan, karyawan nyandak pangwangunan salaku kajujuran dasar sareng kapercayaan, kerja keras, inovasi, kerjasama win-win

Visi perusahaan: inovasi téknologi, jaminan kualitas

Misi Perusahaan: Fokus kana jasa khusus sistem pencitraan termal infra merah, sareng nyayogikeun pangguna kalayan produk sareng jasa kualitas

Filsafat jasa: pikirkeun ngeunaan pamikiran sareng masalah konsumén