page_banner

produk

DP-22 Kaméra Imaging Termal Infrabeureum

pedaran pondok:

Hak cipta tina dokumén ieu dipimilik ku Shenzhen Dianyang Technology Co., Ltd. Tulisan éta ngarujuk kana inpormasi propriétariat Dianyang Technology Co., Ltd., sareng henteu unit atanapi individu anu tiasa nganggo atanapi nyingkabkeun dokumén sareng gambar, bentuk naon waé, data sareng inpormasi sanés anu aya dina dokumén tanpa ijin tertulis ti Shenzhen Dianyang Technology Co., Ltd.


Rincian Produk

Ihtisar

Prinsip kerja tina juru gambar termal infra merah:

Imajinér infra red infrared ngarobah sinar infra red anu teu katingali dipancarkeun tina permukaan témbok luar kana gambar termal anu katingali ngalangkungan parobihan suhu éksternal. Ku cara néwak intensitas sinar infra red anu dipancarkeun ku obyék, sebaran suhu gedong tiasa ditilik, janten pikeun nangtoskeun tempat suwung sareng kabocoran.

AA
AAA

Operasi tina juru gambar termal infra merah:

Kontrol jarak némbak:

Henteu langkung ti 30 méter (upami dilengkepan lensa tipi, jarak némbak tiasa dina 100 méter)

Kontrol némbak sudut:

Sudut pamotretan henteu kedah langkung ti 45 derajat.

Kontrol fokus:

Upami teu aya fokus anu akurat, nilai énergi sénsorna bakal dikirangan, sareng akurasi suhu bakal goréng. Pikeun obyék deteksi kalayan nilai bédana suhu anu langkung alit, bagian anu ngagaduhan nilai anu langkung jelas tiasa dipokuskeun deui, teras gambar na tiasa jelas.

Ngolah gambar juru gambar termal infra merah:

Parabot kaméra imager termal sareng parangkat lunak analisis sadayana ngagaduhan seueur fungsi panel warna. Numutkeun obyék deteksi anu béda, gambar termal warna anu langkung intuitif tiasa dipilih.

Hésé pikeun milarian lokasi kabocoran sareng kerung tina tampilan gedong, sareng témbok luar gedong parantos nyanghareupan masalah pendetéksi témbok. Sareng ngenalkeun alat-alat deteksi anu cerdas, henteu diragukeun pisan berkah panyilidikan lapangan, ngaliwatan infra merah, numutkeun parobihan suhu, kana gambar. Sangkan tim téknis tiasa jelas ngeunaan panyabab kabocoran, sababaraha program pangropéa, langkung saé pikeun méréskeun masalah, pikeun nyumponan kabutuhan konsumén.

Aplikasi dina terminal mobile

Spésifikasi

Spesifikasi kaméra pencitraan Impréséntasi DP-22 dihandap ieu,

Parameter

Spésifikasi

Imaging Termal Infrabeureum Resolusi 320x240
Pita frékuénsi 8 ~ 14um
Laju pigura 9Hz
NETD 70mK @ 25 ° C (77 ° C)
Widang pidangan Horisontal 56 °, nangtung 42 °
Lénsa 4mm
Kisaran suhu -10 ° C ~ 450 ° C (14 ° F ~ 842 ° F)
Akurasi pangukuran suhu ± 2 ° C atanapi ± 2%
Pangukuran suhu Pangukurna, paling tiis, titik tengah, ukuran suhu daérah
Palette warna Tyrian, bodas panas, hideung panas, beusi, pelangi, kamulyaan, Paling panas, paling tiis.
Katingali Resolusi 640x480
Laju pigura 25Hz
Lampu LED Ngarojong
Paparan Resolusi tampilan 320x240
Ukuran Ukuran 3,5 inci
Modeu gambar Penggabungan garis besar, fusi overlay, gambar-gambar, gambar termal infra merah, cahaya anu katingali
Umum Waktos damel Batré 5000mah,> 4 jam dina 25 ° C (77 ° F)
Ngeusi batre Batré bawaan, disarankeun nganggo + 5V & ≥2A carjer USB universal
Wifi Pangrojong pangiriman data perangkat lunak App sareng PC
Suhu operasi -20 ° C ~ + 60 ° C (-4 ° F ~ 140 ° F)
Suhu neundeun -40 ° C ~ + 85 ° C (-40 ° F ~ 185 ° F)
Waterproof sareng tahan lebu IP54
Diménsi Kaméra 230mm x 100mm x 90mm
Beurat bersih 420g
Diménsi rangkep 270mm x 150mm x 120mm
Beurat kotor 970g
Panyimpenan Kapasitas Memori internal, sakitar 6,6G sayogi, tiasa nyimpen langkung ti 20.000 gambar
Modeu panyimpenan gambar Panyimpenan sakaligus tina pencitraan termal infra merah, cahaya anu katingali sareng gambar fusi
Format file Format TIFF, dukung analisis suhu gambar bingkai lengkep
Analisis gambar Parangkat lunak analisis platform Windows Nyayogikeun fungsi analisis propésional pikeun nganalisis analisis suhu piksel lengkep
Parangkat lunak analisis platform Android Nyayogikeun fungsi analisis propésional pikeun nganalisis analisis suhu piksel lengkep
Antarbeungeut Antarmuka data sareng ngecas USB Type-C (Ngarojong ngeusi batre sareng transmisi data)
Pangwangunan sékundér Buka antar muka Nyayogikeun antarmuka SDK WiFi pikeun pamekaran sékundér

Fitur

Resolusi luhur

Kalayan resolusi luhur 320x240, DP-22 bakal gampang mariksa detil obyék, sareng para nasabah tiasa milih 8 palet warna pikeun skénario anu béda.

Éta ngadukung -10 ° C ~ 450 ° C (14 ° F ~ 842 ° F).

Beusi, palette warna paling umum.

A2

Tyrian, pikeun nangtung objék.

Bodas panas. Cocog pikeun outdoor sareng moro jsb.

Paling panas. Cocog pikeun nyukcruk objék pangénggalna, sapertos inspeksi torowongan.

Paling tiis. Cocog pikeun kaayaan hawa, kabocoran cai jsb.

Modeu Imaging Multi-modeu

A6

Modeu pencitraan termal. Sadaya piksel dina layar tiasa diukur sareng dianalisis.

Modeu cahaya anu katingali pikeun dipajang salaku kaméra normal.

Ngabuburit garis gede. Kaméra katingali nunjukkeun objék tepi ka fusi ku kaméra termal, konsumén tiasa mariksa suhu termal sareng distribusi warna, ogé tiasa parios detil anu tiasa ditingali.

Fusi overlay. Kaméra termal overlay bagian tina warna kaméra anu katingali, supados latar langkung jelas, pikeun ngaidentipikasi lingkunganana kalayan gampang.

  • Gambar-di-Gambar. Pikeun nekenkeun bagian tengah inpormasi termal. Éta tiasa gancang ngalih gambar anu katingali sareng termal pikeun mendakan titik cacadna.

Paningkatan gambar

Sadaya palét warna ngagaduhan 3 modél paningkatan gambar anu béda pikeun cocog sareng objék sareng lingkungan anu béda, para nasabah tiasa milih pikeun ningalikeun objék atanapi detail tukang.

A11

Kontras luhur

A12

Warisan

A13

Lemes

Pangukuran Suhu fléksibel

  • DP-22 titik pusat pangrojong, pangambahna paling panas sareng paling tiis.
  • Pangukuran zona

Konsumén tiasa milih ukur suhu zona tengah, suhu anu paling panas sareng paling tiis ngan ukur nyusud di zona. Éta tiasa nyaring daérah sanés anu paling panas sareng pangreureuhan titik na, sareng daérah zona tiasa dizum gede sareng kaluar.

(Dina modeu pangukuran zona, bilah sisi katuhu bakal teras-teras nampilkeun distribusi suhu pangluhurna sareng panghandapna dina layar pinuh.)

  • Pangukuran suhu anu katingali

Éta cocog pikeun jalma normal pikeun ngukur suhu pikeun mendakan detil obyékna.

Alarm

Pelanggan tiasa ngonpigurasikeun ambang suhu anu luhur sareng handap, upami suhu obyék langkung ti batesan, alarm bakal ditingalikeun dina layar.

Wifi

Pikeun ngaktipkeun WiFi, para nasabah tiasa mindahkeun gambar kana PC sareng alat Android tanpa kabel.

(Ogé tiasa nganggo kabel USB pikeun nyalin gambar kana PC sareng alat Android.)

 

Nyimpen Gambar sareng Analisis

Nalika para pelanggan nyandak gambar, kamera bakal otomatis nyimpen 3 pigura kana file gambar ieu, format gambarna Tiff, éta tiasa dibuka ku alat gambar naon dina platform Windows pikeun ningali gambarna, contona, para nasabah bakal ningali dihandap 3 gambar,

Palanggan gambar nyandak, naon anu anjeun tingali nyaéta anu anjeun kéngingkeun.

Gambar termal atah

Gambar katingali

Kalayan software analisis profesional Dianyang, para nasabah tiasa nganalisis suhu piksel lengkep.

Parangkat Lunak Analisis

Saatos ngimpor gambar kana parangkat lunak analisis, para nasabah tiasa nganalisis gambarna kalayan gampang, éta ngadukung fitur di handap,

  • Saring suhu dumasar kisaran. Pikeun nyaring gambar suhu anu langkung luhur atanapi handap, atanapi nyaring suhu dina sababaraha kisaran suhu, pikeun gancang nyaring sababaraha gambar anu teu kapake. Kayaning nyaring suhu langkung handap tina 70 ° C (158 ° F), kantun tinggalkeun gambar alarm.
  • Saring suhu ku bédana suhu, sapertos ngan ukur ninggali bédana suhu> 10 ° C, ngan ukur nyésakeun gambar anu teu normal dina suhu.
  • Upami palanggan henteu wareg ku gambar lapangan, pikeun nganalisis pigura termal atah dina parangkat lunak, henteu kedah angkat ka lapangan sareng nyandak gambar deui, pikeun ningkatkeun épisiénsi digawé.
  • Ngarojong handapeun pangukuran,
    • Titik, Garis, Élips, Persamaan, analisis Polygon.
    • Dianalisis dina pigura termal sareng katingali.
    • Kaluaran kana format file anu sanés.
    • Kaluaran janten laporan, témplatna tiasa disayogikeun ku pangguna.

Paket Produk

Paket produk dibéréndélkeun di handap,

Henteu

Barang

Jumlah

1

DP-22 kaméra gambar termal infrared

1

2

Data USB Type-C sareng kabel muatan

1

3

Lanyard

1

4

Buku manual pangguna

1

5

Kartu jaminan

1

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami