page_banner

produk

M640 modul pencitraan termal infra red

pedaran pondok:

Imaging termal infrared nembus halangan visual fisika alam sareng hal-hal umum, sareng ningkatkeun visualisasi hal. Mangrupikeun élmu sareng téknologi bertéknologi modéren, anu ngagaduhan peran anu positip sareng penting dina panerapan kagiatan militér, produksi industri sareng bidang-bidang sanés.


Rincian Produk

1 Fitur Produk

1. produk leutik dina ukuran sareng gampang ngahijikeun;

2. Antarmuka FPC diadopsi, anu beunghar ku interfaces sareng gampang dihubungkeun sareng platform anu sanés;

3. konsumsi kakuatan low;

4. kualitas gambar tinggi;

5. Pangukuran suhu anu akurat;

6. panganteur data standar, ngadukung pamekaran sékundér, gampang integrasi, ngadukung aksés kana rupa-rupa platform pamrosésan calakan.

Parameter produk

Jenis

M640

Resolusi

640 × 480

Spasi piksel

17μm

 

55.7 ° × 41.6 ° / 6.8mm

 FOV / Panjang fokus

 

 

28.4 ° x21.4 ° / 13mm

* Paralles antar muka dina modeu kaluaran 25Hz ;

FPS

25Hz

NETD

≤60mK@f#1.0

Suhu ngagawekeun

-15 ℃ ~ + 60 ℃

DC

3.8V-5.5V DC

Kakuatan

<300mW *  

Beurat

<30g (13mm lénsa)

Diménsi (mm)

26 * 26 * 26,4 (13mm lénsa)

Antarbeungeut data

sajajar / USB  

Panganteur Kontrol

SPI / I2C / USB  

Panguatan gambar

Paningkatan detil multi-gear

Kalibrasi gambar

Koréksi rana

Palétét

Piring bodas cahaya / hideung panas / sababaraha warna semu warna

Kisaran ngukur

-20 ℃ ~ + 120 ℃ (ngarobih dugi ka 550 ℃)

Katepatan

± 3 ℃ atanapi ± 3%

Koréksi suhu

Manual / Otomatis

Kaluaran statistik suhu

Kaluaran paralel real-time

Statistik pangukuran suhu

Ngarojong statistik maksimum / minimum, analisis suhu

Imaging termal infrared nembus halangan visual fisika alam sareng hal-hal umum, sareng ningkatkeun visualisasi hal. Mangrupikeun élmu sareng téknologi bertéknologi modéren, anu ngagaduhan peran anu positip sareng penting dina panerapan kagiatan militér, produksi industri sareng bidang-bidang sanés. Mangrupikeun salah sahiji alat anu ngagunakeun téknologi pencitraan termal infra merah pikeun ngarobih gambar distribusi suhu obyék kana gambar visual ku cara ngadeteksi radiasi infra merah tina obyék, pamrosésan sinyal, konvérsi fotoéléktrik sareng cara sanésna.

Desain imaging termal infra red ieu parantos dikembangkeun tina mesin ageung janten alat portabel pikeun uji lapangan, anu gampang dibawa sareng dikoléksi. Sapinuhna ngemutan kabutuhan pangguna sareng faktor lingkungan, modélna intuitif sareng singket, sareng bisnis hideung salaku warna utami sareng konéng anu matak soca salaku hiasan. Éta henteu ngan ukur masihan jalma éstétis épéktasi luhur sareng tungtung téknologi, tapi ogé nyorot kualitas alat anu kuat sareng awét, anu saluyu sareng atribut industri alat-alatna. Desain kelas tilu téknologi proofing, prosés pangobatan permukaan anu saé, kalayan tahan cai, tahan debu, kinerja shockproof anu hadé, cocog pikeun sagala jinis lingkungan industri anu karasa. Desain sadayana saluyu sareng ergonomis, antar muka mesin-intuitif, cekelan anu dicekel ku tangan, anti serelek, deteksi non-kontak pasip sareng idéntifikasi, operasi langkung aman sareng saderhana.

Dina aplikasi praktis, imajinér infra red termrared anu utamina dianggo pikeun pemecahan masalah industri, anu tiasa gancang ngadeteksi suhu bagian pamrosésan, supados nangkep inpormasi anu diperyogikeun, sareng gancang tiasa nga diagnosa kalepatan alat éléktronik sapertos motor sareng transistor. Éta ogé tiasa dianggo pikeun ngadeteksi kontak anu goréng sareng alat-alat listrik, ogé bagian mékanis anu panas teuing, pikeun nyegah kahuruan serius sareng kacilakaan Kacilakaan nyayogikeun sarana deteksi sareng alat diagnostik pikeun produksi industri sareng seueur aspek sanés.

Parabot Imaging termal infrared ogé tiasa dianggo salaku alat alarm seuneu anu épéktip. Kami terang yén di daérah ageung leuweung, seuneu anu disumputkeun sering teu tiasa ditilik sacara akurat ku UAV. Imajinér termal tiasa sacara gancang sareng épéktip ngadeteksi seuneu-seuneu anu disumputkeun ieu, sacara akurat nangtoskeun lokasi sareng ruang lingkup seuneu, sareng mendakan titik hurung ngalangkungan haseup, supados tiasa nyegah sareng mareuman éta sedini mungkin.

pedaran panganteur pangguna

1

Antarbeungeut pangguna Gambar1

Produk ngadopsi konektor 0.3Pitch 33Pin FPC (X03A10H33G), sareng tegangan input nyaéta: 3.8-5.5VDC, panyalindungan undervoltage henteu didukung.

Bentuk 1 pin antarmuka antar citra termal

Nomer pin ngaran ngetik

Voltaseu 

Spésifikasi
1,2 VCC Kakuatan - Sasayogian tanaga
3.4,12 GND Kakuatan -
5

USB_DM

Abdi / O -

USB 2.0

DM
6

USB_DP

Abdi / O - DP
7

USBEN *

I - USB diaktipkeun
8

SPI_SCK

I

 

 

 

 

Default: 1.8V LVCMOS; (upami peryogi 3.3V

Kaluaran LVCOMS, mangga ngahubungan kami)

 

SPI

SCK
9

SPI_SDO

O SDO
10

SPI_SDI

I SDI
11

SPI_SS

I SS
13

DV_CLK

O

 

 

 

 

VIDEOl

CLK
14

DV_VS

O VS
15

DV_HS

O HS
16

DV_D0

O DATA0
17

DV_D1

O DATA1
18

DV_D2

O DATA2
19

DV_D3

O DATA3
20

DV_D4

O DATA4
21

DV_D5

O DATA5
22

DV_D6

O DATA6
23

DV_D7

O DATA7
24

DV_D8

O

DATA8

25

DV_D9

O

DATA9

26

DV_D10

O

DATA10

27

DV_D11

O

DATA11

28

DV_D12

O

DATA12

29

DV_D13

O

DATA13

30

DV_D14

O

DATA14

31

DV_D15

O

DATA15

32

I2C_SCL

I SCL
33

I2C_SDA

Abdi / O

SDA

komunikasi ngadopsi protokol komunikasi UVC, format gambar nyaéta YUV422, upami anjeun peryogi kit pangembangan komunikasi USB, mangga ngahubungan kami;

dina desain PCB, sinyal vidéo digital paralel nyarankeun kontrol impedansi 50 Ω.

Formulir 2 Spésifikasi listrik

Pormat VIN = 4V, TA = 25 ° C

Parameter Identipikasi

Kaayaan tés

MIN TYP MAX

Unit
Kisaran tegangan input VIN -

3.8 4 5.5

V
Kapasitas LEUWIH USBEN = GND

75 300

mA
USBEN = TINGGI

110 340

mA

Kontrol USB diaktipkeun

USBEN-LOW -

0.4

V
USBEN- HIGN -

1,4 5.5V

V

Bentuk 3 Peunteun Maksimal Mutlak

Parameter Kisaran
VIN ka GND -0.3V nepi ka + 6V
DP, DM ka GND -0.3V nepi ka + 6V
USBEN kana GND -0.3V nepi ka 10V
SPI ka GND -0.3V nepi ka + 3.3V
VIDEO ka GND -0.3V nepi ka + 3.3V
I2C kana GND -0.3V nepi ka + 3.3V

Suhu neundeun

−55 ° C nepi ka + 120 ° C
      Suhu operasi -40 ° C nepi ka + 85 ° C

Catetan: rentang anu didaptarkeun atanapi ngalangkungan peringkat maksimum anu mutlak tiasa nyababkeun karusakan permanén dina produk. Ieu ngan ukur peringkat setrés; Henteu hartosna yén operasi fungsional Produk dina kaayaan ieu atanapi kaayaan anu sanés langkung luhur tibatan anu dijelaskeun dina bagian operasi tina spésifikasi ieu. Operasi anu berkepanjangan anu ngaleuwihan kaayaan kerja anu maksimal tiasa mangaruhan réliabilitas produk.

Diagram urutan kaluaran panganteur digital (T5)

Gambar: Gambar 8bit Paralel

M384

M640

M384

M640

Gambar: 16bit Paralel gambar sareng suhu data

M384

M640

Perhatosan

(1) Disarankeun nganggo Jam ningkatna sampling pikeun data;

(2) Sinkronisasi lapangan sareng sinkronisasi garis duanana efektif pisan;

(3) Format data gambar nyaéta YUV422, data low bit nyaéta Y, sareng bit na luhur nyaéta U / V;

(4) Satuan data suhu nyaéta (Kelvin (K) * 10), sareng suhu anu sebenarnya nyaéta nilai baca /10-273.15 (℃).

Ati-ati

Pikeun ngajagaan anjeun sareng anu sanés tina cilaka atanapi ngajaga alat anjeun tina karuksakan, mangga baca sadayana inpormasi ieu sateuacan ngagunakeun alat anjeun.

1. Entong katingali langsung kana sumber radiasi intensitas luhur sapertos matahari pikeun komponén gerakan;

2. Entong noél atanapi nganggo objék sanés pikeun nubruk jandéla detéktor;

3. Entong keuna paranti sareng kabel nganggo panangan anu baseuh;

4. Entong ngabengkokkeun atanapi ngarusak kabel panyambungna;

5. Entong gosok alat-alat anjeun nganggo éncér;

6. Entong cabut atanapi nyolokkeun kabel anu sanés tanpa mencabut catu daya;

7. Entong nyambungkeun kabel anu napel lepat pikeun ngahindarkeun ngarusak peralatan;

8. Punten perhatoskeun pikeun nyegah listrik statis;

9. Punten entong dibongkar alatna. Upami aya kalepatan, mangga kontak perusahaan kami pikeun perawatan profesional.

pintonan gambar

Gambar dimensi panganteur téknis

Fungsi koréksi jepret tiasa ngabenerkeun anu henteu kaseragaman gambar infra red sareng akurasi pangukuran suhu. Butuh 5-10min kanggo alat-alatna stabil nalika ngamimitian. Alat ngamimitian jepret sacara standar sareng menerkeun 3 kali. Saatos éta, éta gagal pikeun koreksi. Tukang tukang tiasa nelepon rana sacara rutin pikeun menerkeun gambar sareng data data.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami