page_banner

produk

M256 modul pencitraan termal uncooled

pedaran pondok:

Jenis: M256

Resolusi: 256 × 192

Spasi piksel: 12μm

FOV: 42.0 ° × 32.1 °

FPS: 25Hz / 15Hz

NETD: ≤60mK@f#1.0


Rincian Produk

Perkenalan

Modél pencitraan termal didasarkeun kana bungkus keramik uncalered vanadium oksida detektor infra red pikeun ngembangkeun produk pencitraan termal infrared performa tinggi, produkna ngadopsi antar muka kaluaran digital paralel, antarbeungharna euyeub, aksés adaptif sababaraha platform pamrosésan calakan, kalayan kinerja tinggi sareng kakuatan low konsumsi, volume leutik, gampang kana karakteristik integrasi pangwangunan, tiasa minuhan panerapan rupa-rupa suhu ukur infra merah tina paménta pangembangan sekundér.

Fitur produk

  1. Produk ukuranana leutik sareng gampang diintegrasikeun;
  2. Antarmuka FPC diadopsi, anu euyeub ku interfaces sareng gampang dihubungkeun sareng platform anu sanés;
  3. Konsumsi kakuatan low;
  4. Kualitas gambar anu luhur;
  5. Pangukuran suhu anu akurat;
  6.  panganteur data standar, ngadukung pamekaran sékundér, gampang integrasi, ngadukung aksés kana rupa-rupa platform pamrosésan calakan.
A1
A2

paremeter produk

Jenis M256  
Resolusi 256 × 192
Spasi piksel 12μm
FOV 42.0 ° × 32.1 °  
FPS 25Hz / 15Hz
NETD ≤60mK@f#1.0
Suhu ngagawekeun -15 ℃ ~ + 60 ℃  
DC 3.8V-5.5V DC  
Kakuatan <200mW *  
Beurat <18g  
Diménsi (mm) 20 * 20 * 21  
Antarbeungeut data sajajar / USB  
Panganteur Kontrol SPI / I2C / USB  
Panguatan gambar Paningkatan detil multi-gear  
Kalibrasi gambar Koréksi rana  
Palétét Piring bodas cahaya / hideung panas / sababaraha warna semu warna  
Kisaran ngukur -10 ℃ ~ + 50 ℃ (ngarobih dugi ka  
   
500 ℃)  
Katepatan ± 0,5%  
Koréksi suhu Manual  
   
/ Otomatis  
Kaluaran statistik suhu Paralel waktu nyata  
   
kaluaran  
Statistik pangukuran suhu Ngarojong statistik maksimum / minimum, analisis suhu  
     
Paralles antar muka dina modeu kaluaran 25Hz.    
     
Pedaran panganteur pangguna    
     
Produk ngadopsi konektor 0.3Pitch 33Pin FPC (FH26W-33S-0.3SHW (97)), sareng tegangan input nyaéta:    
     
3.8-5.5VDC, panyalindungan undervoltage henteu didukung.    

 

Spésifikasi

Bentuk 1 pin antarmuka antar citra termal

Nomer pin ngaran ngetik Voltaseu Kation spésipik
1,2 VCC Kakuatan - kakuatan
3.4,12 GND Kakuatan - lantai
5 USB_DMj Abdi / O - USB 2.0 DM
6 USB_DPj Abdi / O - DP
7 USBEN * k I - USB diaktipkeun
8 SPI_SCK I Default: 1.8V   SCK
9 SPI_SDO O LVCMOS;   SDO
10 SPI_SDI I (upami peryogi 3.3V SPI SDI
11 SPI_SS I Kaluaran LVCOMS, mangga ngahubungan kami)   SS
13 DV_CLK O     CLK
14 DV_VS O   VS
15 DV_HS O   HS
16 DV_D0 O   DATA0
17 DV_D1 O   DATA1
18 DV_D2 O   DATA2
19 DV_D3 O   DATA3
20 DV_D4 O   DATA4
21 DV_D5 O   DATA5
22 DV_D6 O   DATA6
23 DV_D7 O   DATA7
24 DV_D8 O   DATA8
25 DV_D9 O   DATA9
26 DV_D10 O   DATA10
27 DV_D11 O VIDEOl DATA11
28 DV_D12 O   DATA12
29 DV_D13 O   DATA13
30 DV_D14 O   DATA14
31 DV_D15 O   DATA15
32 I2C_SCL I I2C SCL
33 I2C_SDA Abdi / O SDA

 

Pin5, Pin6 standar USB2.0, cocog sareng antar muka 3,3 V TTL UART pikeun antar muka UART

ngahubungan kami. Catetan: Pin5: TX; Pin6: RX; TX, RX phase Xmodule S0;

k USB_EN pin 5 sareng  Pin5, Pin6 standar USB2.0, cocog sareng antar muka 3,3 V TTL UART pikeun antar muka UART punten

 6 pin tingkat luhur salaku pin data USB, komunikasi USB Maké protokol komunikasi UVC, format gambar ka YUV422 pikeun pakakas pangembangan komunikasi USB mangga ngahubungan kami;

l dina rarancang PCB, sinyal vidéo digital paralel nyarankeun kontrol impedansi 50 Ω.

Formulir 2 Spésifikasi listrik

Pormat VIN = 4V, TA = 25 ° C

Parameter

Identipikasi

Kaayaan tés

MIN TYP MAX

Unit

Kisaran tegangan input

VIN -

3.8 4 5.5

V

Kapasitas

LEUWIH USBEN = GND

75 300

mA
USBEN = TINGGI

110 340

mA

Kontrol USB diaktipkeun

USBEN-LOW -

0.4

V
USBEN-

TINGGI

-

1,4 5.5V

V

 

Bentuk 3 Peunteun Maksimal Mutlak

Parameter Kisaran
VIN ka GND -0.3V nepi ka + 6V

DP, DM ka GND

-0.3V nepi ka + 6V
USBEN kana GND -0.3V nepi ka 10V
SPI ka GND -0.3V nepi ka + 3.3V

VIDEO ka GND

-0.3V nepi ka + 3.3V
I2C kana GND -0.3V nepi ka + 3.3V

Suhu neundeun

−55 ° C nepi ka + 120 ° C

Suhu ngagawekeun

-40 ° C nepi ka + 85 ° C

 

Catetan: Rentang anu didaptarkeun anu ngahontal atanapi ngalangkungan peringkat maksimum mutlak tiasa nyababkeun karusakan permanén

kana produk. Ieu ngan ukur rating setrés; Henteu hartosna yén operasi fungsional Produk

dina kaayaan ieu atanapi kaayaan anu sanés langkung luhur tibatan anu dijelaskeun dina bagian operasi ieu

spésifikasi. Operasi anu berkepanjangan anu ngaleuwihan kaayaan kerja maksimum tiasa mangaruhan

diagram urutan kaluaran panganteur digital

Gambar3 8bit gambar sajajar

A3

Gambar4: Gambar sareng sasarua 8bit

nalika nganggo antar muka kaluaran paralel 8bit, antar muka kaluaran standar nyaéta DV_D0 ~ DV_D7

Gambar 5: data gambar sajajar 16bit

Gambar 6: data gambar sareng suhu sajajar 16bit

Perhatian : (1) Data disarankeun pikeun dicontokeun dina ujung naék Jam ;

(2) Sinkronisasi lapangan sareng sinkronisasi garis duanana efektif pisan ;

(3) Format data gambar mangrupikeun YUV422 , Data nilai handap nyaéta Y, nilai tinggi nyaéta U / V ;

(4) Satuan data suhu nyaéta (Kelvin (K) * 10) , suhu aktual nyaéta nilai baca-kaluar /10-273.15(℃)。

Perhatosan

lampiran 2 Gambar 8 Diménsi panganteur mékanis

Pikeun ngajagaan anjeun sareng anu sanés tina cilaka atanapi ngajaga alat anjeun tina karuksakan, mangga baca sadayana inpormasi ieu sateuacan ngagunakeun alat anjeun.

  1. Entong langsung ningali sumber radiasi intensitas luhur sapertos matahari pikeun komponén gerakan;
  2. Entong noél atanapi nganggo objék sanés pikeun nubruk jandéla detéktor;
  3. Entong noél alat sareng kabel ku panangan anu baseuh;
  4. Entong ngabengkokkeun atanapi ngarusak kabel panyambungna;
  5. Entong gosok alat-alat anjeun nganggo éncér;
  6. Entong cabut atanapi nyolokkeun kabel anu sanés tanpa mencabut catu daya;
  7. Entong sambung kabel anu salah pasang pikeun teu ngarusak peralatanna; Punten tong dibongkar alatna. Upami aya kalepatan, mangga kontak perusahaan kami pikeun perawatan profesional.
    1. Punten perhatoskeun pikeun nyegah listrik statis;

lampiran produk1 lampiran1

Gambar 7 tampilan payun produk (arah positip) :

lampiran 3 protokol kontrol I2C

bagan 3 modul I2C alamat 7bit alamat alat (0x18) , baca alamat 0x31 , tulis alamat 0x30。

 

nomer Alamat ngadaptar parameter katerangan
1   0x00 koréksi jepret *
2   0x01 koréksi tukang
3   0x02 Kaluaran aslina Detéktor
4   0x05 Kaluaran data gambar
5   0x20 Pangukuran suhu dina bagian suhu normal
6   0x21 Pangukuran suhu dina bagian suhu manjangan
7   0x27 Kaluaran gambar paralel 16-bit
8   0x28 8 -bit kaluaran gambar sajajar
9 0x80 0x29 16 -bit gambar paralel + kaluaran data suhu
10   0x2A 8-bit gambar paralel + kaluaran data suhu
11   0x2B Parameter suhu beban
12   0xFE Simpen parameter konfigurasi
13 0x88 0-7 pallete
14 0x96 tipe ngambang Suhu réfléksi sasaran (standar
25)
15 0x97 tipe ngambang Sasaran suhu lingkungan (standar
25)
16 0x98 tipe ngambang suhu lingkungan (standar 0,45)
17 0x99 tipe ngambang Target emissivity (standar 0,98)
18 0x9a tipe pondok Jarak target (standar: 1m)

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami