page_banner

produk

CA10 PCB Circuit board analyzer termal

pedaran pondok:

CA-10 PCB analyzer termal mangrupikeun alat khusus anu dianggo pikeun deteksi lapangan termal circuit board ; Dina jaman pangembangan sains sareng téknologi anu gancang, alat-alat cerdas beuki populér, antukna sipatna condong peryogi konsumsi kakuatan sareng pemanasan anu langkung handap. , Janten nalika desain sareng pamekaran produk, desain termal papan circuit penting pisan, analisa termal dina tahap desain tiasa nyayogikeun eksperimen simulasi termal panas tina seueur data, éta mangrupikeun alat anu peryogi pisan pikeun desain hardware; Ku ngagunakeun analisa termal, éta tiasa gancang mendakan kabocoran sareng sirkuit pondok, langkung jauh pikeun milarian titik sesar, janten tiasa nyumponan tujuan pangropéa gancang; Salaku tambahan, éta tiasa nguji épéktipitas sababaraha komponén, sapertos modul kakuatan sareng sajabina.


Rincian Produk

1626673333(1)

Skenario aplikasi anu lega tina ngungkulan PCBA

Fitur anu kuat, operasi anu langkung merenah sareng posisi cacad anu akurat

1626675076(1)
1626675666(1)

Struktur produk

Gampang masang sareng operasi

1626681189(1)

1. rod dukungan tiasa diperpanjang 2. gancang adaptasi jarak kaméra 3.1 / 4 inci standar liang tripod 4. Saluyukeun lensa payun atanapi backv 5.USB kabel ka PC 6. Nyambungkeun luhur sareng ka handap 7. Dengdekkeun sudut anu tiasa diatur 8. Tombol kakuatan 9. Tombol fokus lénsa 10. Papan disimpen tempat

Disipasi Panas PCB

Kotak percobaan opsional

● Simulate kaayaan manaskeun PCBA dina lingkungan anu katutup

● Verifikasi pangaruh dissipation tina bahan dissipation panas

● Gabungan verifikasi sénsor suhu & pangukuran suhu Imaging termal

● Meunteun dissipation panas produk nganggo IP54 atanapi saluhureuna

● Desain dissipation anyar pikeun ngagentos usik tradisional

● liang panineungan ageung-aperture pikeun mariksa status manaskeun kalayan merenah

● Ngaliwat liang merenah pikeun sambungan kabel listrik

● Sensor suhu nunjukkeun status manaskeun kotak

● Catetan trend suhu pikeun marios data anu naék suhu damel ti lami-lami

● Ngarojong ékspor data suhu ku format Excel

● Suhu langkung-wates tiasa otomatis dipoto kanggo analisa PCBA salajengna

● Sambungan USB lengkep, merenah sareng gancang

1626676294(1)
Picture 2(1)

Kotak ékspérimén

● Ukuran adjustable jas liang kawat pikeun garis anu béda

● 50mm gambar pangimeutan termal gambar anu tiasa niténan PCBA sadayana

● cangkang transmittance akrilik tinggi pikeun mastikeun airtightness sareng tiasa parios panempatan PCBA.

● kabel USB kalayan sénsor suhu tiasa nyolok sareng kéngingkeun data suhu sacara langsung

● Ukuran kotak percobaan nyaéta 110mm * 90mm * 60mm

Desain termal papan sirkuit

Catetan suhu lingkungan dina kotak percobaan sareng kurva suhu papan sirkuit

1626676744(1)

Gancang pinpoint posisi kabocoran tina circuit board

1626676902

Fungsi distribusi médan termal 3D / 2D

Modeu khusus pikeun évaluasi produk sareng analisis distribusi panas. Modeu lapang termal 3D anu inovatif langkung intuitif, sareng catetan kurva luas lapangan termal 2D langkung lengkep

1626677152(1)

● Rotasikeun 3D, hiji deui analisis diménsi ruang

● Rekor kurva modél termal 2D, hiji deui data dimensi

Babandingan pelat ganda, catetan perbandingan Kurva suhu régional

Verifikasi babandingan pikeun optimalisasi desain distribusi panas sareng bédana sesar catetan suhu kurva perbandingan perbandingan, perbandingan overlay, jsb.

Tempatkeun papan PCB pikeun dibandingkeun dina dua sisi garis pamisah, sareng ngalaksanakeun analisis komparatif dina kaayaan anu sami.

Picture 2(4)

Ngarekam pidio layar lengkep:

Anjeun tiasa sacara gampil ngadamel pidéo pangajaran nyalira

Picture 2(5)

Tiasa ngarekam suhu kurva tina circuit board

Picture 3(3)
99268dc1

Pangaturan gelar 360

Fokus lénsa anu tiasa diatur

Salila tés, ketebalan anu béda tina papan bakal ngakibatkeun gambarna henteu jelas. Seukeutna gambar tiasa dikontrol ku nyaluyukeun panjang fokus

 

Saluyukeun pokus kaméra pikeun kéngingkeun gambar anu jelas

Picture 2(7)
Picture 3(4)

CA10 nyayogikeun liang benang kaméra 1/4 inci, anu tiasa dipasang dina kurung kaméra standar

Spésifikasi téknis

Parameter

Spésifikasi
Parameter kaméra termal Resolusi pencitraan termal 260 * 200
Pigura 25Hz
NETD 70mK @ 25C
FOV Sudut horizontal 34.4, Sudut nangtung 25.8
Lénsa 4mm Lénsa fokus anu tiasa diatur
Kisaran suhu -10 ~ 120 ℃ (-23 ~ 112 ℉)
Akurasi pangukuran suhu ± 3 ℃
Antarbeungeut Kakuatan DC 5V (USB Type-C)
Daya hurung / pareum Pencet jeung tahan tombol pikeun 1 detik pikeun ngahurungkeun, 3 detik pareum
Métode sambungan Kabel USB Tipe C
Diménsi Ukuranna Standar: 220mm x 172mm x 241mm
Ngumpulkeun aksésoris tambahan :

346mm x 220mm x 341mm

Beurat barang Standar : 1.6kg
Pelat handap tambahan : 0,5kg
Lingkungan Karya Suhu -10 ℃ ~ 55 ℃ atanapi -23 ℉ ~ 13 ℉
Kalembaban <95%
Parangkat lunak minimum sareng perangkat keras Sistem Win10 (disarankeun) / Win7
CPU & RAM i3
Ngamutahirkeun Ngamutahirkeun manual atanapi otomatis ngalangkungan internét

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk kategori