page_banner

produk

  • DYT  Clip-on Thermal Scope N32-384

    DYT Clip-on Thermal Scope N32-384

    Saha waé, dimana waé, iraha waé, sakali némbak nol, dina hiji menit.

    Henteu aya anu ngabantosan, teu aya alat anu diperyogikeun, sadayana dilakukeun ku anu nembak. Teu aya deui runtah pélor, waktos, sareng kabutuhan pangalaman.

    Operasi ngagulung-kenop tunggal dipandu

    Salah sahiji operasi menu Gulung-kenop ngajantenkeun kontrol ruang lingkup termal janten gampang pisan. Anjeun tiasa nganggo unit nganggo sarung tangan. Dina panduan operasi ménu bakal ngabantosan anjeun pikeun milih pilihan anu leres unggal waktos, janten, santai sareng némbak.