page_banner

produk

DYT Clip-on Thermal Scope N32-384

pedaran pondok:

Saha waé, dimana waé, iraha waé, sakali némbak nol, dina hiji menit.

Henteu aya anu ngabantosan, teu aya alat anu diperyogikeun, sadayana dilakukeun ku anu nembak. Teu aya deui runtah pélor, waktos, sareng kabutuhan pangalaman.

Operasi ngagulung-kenop tunggal dipandu

Salah sahiji operasi menu Gulung-kenop ngajantenkeun kontrol ruang lingkup termal janten gampang pisan. Anjeun tiasa nganggo unit nganggo sarung tangan. Dina panduan operasi ménu bakal ngabantosan anjeun pikeun milih pilihan anu leres unggal waktos, janten, santai sareng némbak.


Rincian Produk

Inovasi Kreatif DYT.

Ditémbak Mimiti Enol

Saha waé, dimana waé, iraha waé, sakali némbak nol, dina hiji menit.

Henteu aya anu ngabantosan, teu aya alat anu diperyogikeun, sadayana dilakukeun ku anu nembak. Teu aya deui runtah pélor, waktos, sareng kabutuhan pangalaman.

Operasi ngagulung-kenop tunggal dipandu

Salah sahiji operasi menu Gulung-kenop ngajantenkeun kontrol ruang lingkup termal janten gampang pisan. Anjeun tiasa nganggo unit nganggo sarung tangan. Dina panduan operasi ménu bakal ngabantosan anjeun pikeun milih pilihan anu leres unggal waktos, janten, santai sareng némbak.

Aplikasi

Némbak Olahraga - Moro - Pangukuran Émbér Industrial - Milarian sareng Nyalametkeun - Militer, Penegak Hukum sareng pencegahan epidemi Médis jsb.

DYT N32-384

Game Parobihan

Hunter's Edge, Mimiti Ditémbak Otomatis Nol.

Paménta efisiensi paménta:

Kami teras-terasan fokus kana kabutuhan pelanggan. Kecerdasan Jieunan sareng Zeroing Otomatis Mimiti-Ditémbak kami bakal gancang ngarobah Saha waé janten sharpshooter anu épéktip, Kamana waé, Iraha waé. Téknologi Mimiti Shot Zero kami ngajawab sadaya kasulitan senjata api nol.

Salah sahiji operasi menu Gulung-kenop ngajantenkeun kontrol ruang lingkup termal janten gampang pisan. Anjeun tiasa nganggo unit nganggo sarung tangan. Dina panduan operasi ménu bakal ngabantosan anjeun pikeun milih pilihan anu leres unggal waktos, janten, santai sareng némbak.

Game Parobihan

Kami bawa ka anjeun:

téknologi pinter anu ngajantenkeun anjeun ahli

Ngarobih hiji jelema nu nembak teu brukbrak rata-rata jadi lalaki pemicu épéktip

Persyaratan anjeun ngadorong kreativitas urang kana kisaran produk anu langkung propésional sareng épéktip.

Pamaké ramah, pikeun lingkungan anu ekstrim

Perumahan kelas aluminium tingkat pesawat ngagabungkeun operasi saderhana sareng kakuatan, kaanggunan sareng kaku dina kompak, desain ringan. Lapisan anu keras-anodised nyayogikeun permukaan anu tahan, gores, tahan kimia anu gampang dijaga.

Sadaya komponén dina wengkuan, kalebet batré, didesain saluyu sareng standar IP67, réliabilitas tinggi sareng kakuatan struktural mastikeun fungsi anu sampurna dina kaayaan lingkungan anu ekstrim mimitian ti -40 ℃ dugi ka + 50 ℃. Desain lengkep waterproof nanganan sadaya kaayaan damel, sanaos paningalan senjata termal kakeunaan cai pikeun waktos anu langkung lami.

DYT Clip-on Thermal Scope N32-384

Game Parobihan

Kami bawa ka anjeun:

Téknologi pinter anu ngajantenkeun anjeun ahli

Ngarobih hiji jelema nu nembak teu brukbrak rata-rata janten pemicu-man efektif

Pangwangunan anu didorong ku kabutuhan, nganteurkeun produk anu pas pikeun tujuan.

Solusi calakan, kualitas gambar anu hébat sareng reliabilitas ngakibatkeun kapercayaan konsumen

sareng basa nasabah ulang.

Tina tahap konsép desain, prototipe termal gancang dikembangkeun sareng

dites dina sababaraha kaayaan lingkungan anu kasar. Basis data anu disusun tina

kinerja komponén inti pamutahiran parangkat lunak dipandu anu muka jalan ka arah

komérsialisasi produk sareng rézim pangropéa.

Game Parobihan

Hunter's Edge, Mimiti Ditémbak Otomatis Nol.

Gambar Anu Hadé, Spotting Épéktip

Nilai Produk Ditilik Ku ​​Pangalaman Pamaké Tangan-Tungtung

Kami henteu janji nanaon, kecuali kapuasan dijamin. Tanpa kompromi, kami hoyong anu langkung saé pikeun pangguna-pangalaman. Tim anu propésional, globalisasi didamel pikeun ngajantenkeun anjeun anu nyandak kaputusan pinter.

Paningkatan detil gambar

Ngolah pinter pigura gambar RAW, 'detail detailing and pressure' calakan dumasar kana pangakuan adegan pinter sareng ningkat idéntifikasi target.

Spésifikasi

Nomer Modél N32-384
Sensor
Tipe sénsor VOx Teu Asép
Resolusi sénsor 384 × 288
Piksel Pitch 17μm
Panjang gelombang Tanggapan 8um-14um
Frékuénsi Frame 50Hz
NETD 50mk@25℃/F1.0
Lensa Tujuan
Lensa Tujuan 35mm F1.0
Modeu pokus Fokus Manual
Sudut Pandang 10,6 ° × 8 °
Paparan
Tampilan Tipe OLED, 0,39 ", warna-warni
Resolusi tampilan XGA: 1024 × 768
Piksel 7.6um × 7.6um
Jarak Gawe
Jangkauan deteksi (Asasi Manusa, 1.8m) 1000m
Panon soca (opsional)
Gedekeun 2.5
Jenis pamasangan Sekrup gabungan
Batré
Jenis Batré Tipe Batré CR123Aⅹ2
Suplai Daya Éksternal 5V (Tipe-C)
Waktos Operasi dina Batré Paket ≥3hrs.
Ciri-ciri anu sanés
Beurat 500g
Diménsi 156 × 62 × 65 (mm)
Gelar Perlindungan, kode IP IP66
Suhu Operasi -40 ℃ ~ + 50 ℃
Suhu Panyimpenan -50 ℃ ~ + 60 ℃

Game Parobihan

Produk kualitas luhur sareng "sobat saumur hirup"

Rojongan Produk Seumur hirup

Kami sanés ngan ukur produsén produk, tapi ogé mitra bisnis satia dina ngudag hubungan hirup sareng konsumén urang.

Ku padamelan desain anu teu kaéléhkeun sareng manufaktur pinter, téknologi inti ngarah kami nyayogikeun palayanan anu hadé.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk kategori