page_banner

produk

DP-32 Infrared Thermal Imaging Thermal

pedaran pondok:

DP-32 Infrared Thermal Imager mangrupikeun pencitraan termal presisi tinggi, anu tiasa ngukur temp objék target online sacara real waktos, kaluaran pidéo gambar termal sareng parios kaayaan anu langkung seueur. Badé nganggo parangkat lunak platform anu cocog, tiasa cocog pikeun modeu panggunaan anu béda (sapertos pangukuran temp alat listrik, alarm seuneu, pangukuran temp awak manusa sareng skrining). Dokumén ieu ngan ukur ngenalkeun modeu pamakean pikeun pangukuran sareng panyaringan temp awak manusa.


Rincian Produk

Ihtisar

DP-32 Infrared Thermal Imager mangrupikeun pencitraan termal presisi tinggi, anu tiasa ngukur temp objék target online sacara real waktos, kaluaran pidéo gambar termal sareng parios kaayaan anu langkung seueur. Badé nganggo parangkat lunak platform anu cocog, tiasa cocog pikeun modeu panggunaan anu béda (sapertos pangukuran temp alat listrik, alarm seuneu, pangukuran temp awak manusa sareng skrining). Dokumén ieu ngan ukur ngenalkeun modeu pamakean pikeun pangukuran sareng panyaringan temp awak manusa.

DP-32 ngagunakeun kakuatan suplai USB sareng ngirimkeun data réngsé liwat hiji jalur USB, sadar kalayan gampang digunakeun sareng gancang.

Dumasar kana panggunaan klién dina situs, DP-32 tiasa ngalaksanakeun kompensasi temp anu bénten-bénten sareng parobihan lingkungan sacara sukarela tanpa kalibrasi hideung teras-terasan ngontrol kasalahan dina kisaran ± 0.3 ° C (± 0,54 ° F).

Fitur

   Kaméra pencitraan termal tiasa otomatis ngukur awak manusa tanpa konfigurasi, henteu masalah nganggo atanapi tanpa facemask.

   Jalma-jalma ngan ukur ngalalana tanpa eureun, sistem bakal ngadeteksi suhu awak.

   Kalayan jalma hideung pikeun otomatis ngarobih kaméra imaging termal, sapinuhna cocog sareng sarat FDA.

   The temperature accuracy <+/-0.3°C.

   Ethernet jeung port HDMI dumasar kana SDK; para nasabah tiasa ngembangkeun platform perangkat lunak nyalira.

   Otomatis nyandak jalma nyanghareupan gambar sareng ngarékam pidéo nalika suhu jalma langkung luhur tibatan ambang.

   Gambar sareng pidéo alarm tiasa otomatis disimpen kana disk USB éksternal.

   Ngadukung modeu tampilan anu katingali atanapi fusi.

Spésifikasi

DP-32 spésifikasi sapertos kieu:

Parameter

Indéks

Imaging termal Infrabeureum Resolusi 320x240
Pita gelombang réspon 8-14um
Laju pigura 9Hz
NETD 70mK @ 25 ° C (77 ° F)
Sudut lapang 34.4 dina horisontal, 25.8 dina nangtung
Lénsa 6.5mm
Kisaran pangukuran -10 ° C - 330 ° C (14 ° F-626 ° F)
Akurasi pangukuran Pikeun awak manusa, algoritma kompensasi temp tiasa ngahontal ± 0.3 ° C (± 0,54 ° F)
Pangukuran Pangakuan raray manusa, pangukuran umum.
Palette warna Whitehot, Pelangi, Beusi, Tyrian.
Umum Antarbeungeut Catu daya sareng pangiriman data ngalangkungan standar Micro USB 2.0
Basa Inggris
Temp operasi -20 ° C (-4 ° F) ~ + 60 ° C (+ 140 ° F) (pikeun kabutuhan pangukuran temp anu akurat pikeun awak manusa, disarankeun pikeun dianggo dina suhu sakitar 10 ° C (50 ° F) ~ 30 ° C (+ 86 ° C))
Temp gudang -40 ° C (-40 ° F) - + 85 ° C (+ 185 ° F)
Waterproof sareng tahan lebu IP54
Ukuranna 129mm * 73mm * 61mm (L * W * H)
Beurat bersih 295g
Panyimpenan gambar JPG, PNG, BMP.
Pamasangan ¼ ”Tripod standar atanapi pan-tilt hoisting diadopsi, total 4 liang.
Parangkat lunak Tembongkeun temp Pelacakan temp anu luhur di daérah pangukuran tiasa diatur.
Alarm Sadia pikeun alarm dina waktos temp ambang tinggi anu tiasa disetél, tiasa disada alarem, poto alarm poto sareng nyimpen sakaligus.
Santunan temp Pangguna tiasa nyetél santunan suhu numutkeun lingkungan
Poto Sacara manual dina waktos dibuka, sacara otomatis dina kaayaan ngareuwaskeun
Internét awan unggah Disaluyukeun numutkeun sarat awan

 

Sambungan kabel

Ngan ukur peryogi kabel USB pikeun nyambungkeun mesin Imaging termal sareng komputer. Modeu sambungan sareng modél panganteur dipidangkeun dina gambar ieu

Parangkat lunak

Antarbeungeut

Diusulkeun pikeun ngajalankeun sistem dina Microsoft Windows 10 x64, antarbeungeutna sapertos kieu:

Gambar real-time

Pilih kaméra dina kotak beureum dina gambar di handap ieu, pencét "Puter", sareng gambar ayeuna tina kaméra bakal ditingalikeun di belah katuhu. Pencét "Eureun" kanggo lirén mintonkeun gambar real-time. Pencét "Poto" kanggo milih "Folder" teras simpen gambarna.

6
7

Pencét ikon maksimalkeun di katuhu luhur gambar, gambar sareng nilai suhu anu diukur bakal digedéan, sareng pencét deui bakal ngarobih modeu normal.

8
9

Pangukuran suhu

DP-32 imager termal infra merah nyayogikeun 2 modél kanggo pangukuran suhu,

  • Pangakuan rupa manusa
  • Modeu pangukuran umum

Palanggan tiasa ngarobih modeu dina konfigurasi dina ikon sudut katuhu luhur parangkat lunak

10

Pangakuan rupa manusa

Modeu pangukuran standar parangkat lunak nyaéta pangenalan wajah manusa, nalika parangkat lunak ngenalkeun rupa manusa, bakal aya bujur héjo sareng nunjukkeun suharna. Punten entong pakean topi, gelas kanggo nutupan rai.

11

Pencét ikon maksimalkeun di katuhu luhur gambar, gambar sareng nilai suhu anu diukur bakal digedéan, sareng pencét deui bakal ngarobih modeu normal.

12
13

Pencét ikon maksimalkeun di katuhu luhur gambar, gambar sareng nilai suhu anu diukur bakal digedéan, sareng pencét deui bakal ngarobih modeu normal.

14

Palette warna opsional sapertos kieu:

  • Pelangi
  • Beusi
  • Tyrian
  • Whitehot

Alarm

Sayogi pikeun alarm gambar sareng alarm sora, sareng hemat snapshot otomatis nalika alarm aya.

Nalika temp ngaleuwihan ambang, kotak ukuran temp area bakal janten beureum pikeun masihan alarm.

Pencét dina elips nuturkeun kecap "Alarm Sora" pikeun milih sora sareng interval anu béda pikeun produksi sora, sareng pencét dina elips nuturkeun kecap "Poto Alarm" pikeun milih diréktori sareng interval pikeun snapshot otomatis.

Alarm dukungan file sora khusus, ayeuna ngan ukur ngadukung file WAV énkode PCM.

15

Snapshot

Upami "Poto Alarm" dipariksa, snapshot bakal ditingalikeun di sisi katuhu software sareng waktos snapshot bakal ditayangkeun. Pencét gambar ieu pikeun ditingali nganggo parangkat lunak standar Win10.

Konfigurasi

Pencét ikon konfigurasi sudut katuhu luhur, pangguna tiasa ngonpigurasi di handap ieu,

  • Unit suhu: Celsius atanapi Fahrenheit.
  • Modeu Pangukuran: Pangakuan raray atanapi modeu Umum
  • Émisi hideung: 0.95 atanapi 0.98

Sértipikasi

Sertifikasi DP-32 CE dipidangkeun di handap,

Sértipikasi FCC dipidangkeun di handap,


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami