page_banner

produk

  • type-256 infrared thermal camera

    kaméra termal infra merah tipe-256

    Produk ieu tiasa dilarapkeun kana telepon sélulér / tablet, komputer sareng alat sanés anu nganggo interface USB Type-C. Kalayan bantuan parangkat lunak APP propésional atanapi parangkat lunak PC, tampilan gambar infra merah sacara real-time, tampilan statistik suhu sareng fungsi-fungsi sanés tiasa diwujudkeun.