page_banner

produk

  • DR-23 infrared thermal imaging camera

    Kaméra pencitraan termal infrared DR-23

    Efisiensi deteksi sareng tingkat otomatisasi sistem skrining suhu awak gambar infrared cocog pisan pikeun panyaringan suhu awak gancang di bandara, rumah sakit, subway, stasiun, perusahaan, dok, mall balanja sareng acara-acara sanés anu ngalir kalayan ageung. Ayeuna, henteu ngan bandara, stasiun sareng dermaga nganggo thermometers inframerah full-otomatis anu cerdas salaku alat standar pikeun pencegahan epidemi, tapi beuki seueur sakola, supermarket, komunitas sareng perusahaan ogé nganggo thermometers infra merah salaku alat panyaringan suhu sareng pencegahan wabah.

  • DP-32 Infrared Thermal Imaging Camera

    DP-32 Infrared Thermal Imaging Thermal

    DP-32 Infrared Thermal Imager mangrupikeun pencitraan termal presisi tinggi, anu tiasa ngukur temp objék target online sacara real waktos, kaluaran pidéo gambar termal sareng parios kaayaan anu langkung seueur. Badé nganggo parangkat lunak platform anu cocog, tiasa cocog pikeun modeu panggunaan anu béda (sapertos pangukuran temp alat listrik, alarm seuneu, pangukuran temp awak manusa sareng skrining). Dokumén ieu ngan ukur ngenalkeun modeu pamakean pikeun pangukuran sareng panyaringan temp awak manusa.