page_banner

produk

Kaméra pencitraan termal infrared DR-23

pedaran pondok:

Efisiensi deteksi sareng tingkat otomatisasi sistem skrining suhu awak gambar infrared cocog pisan pikeun panyaringan suhu awak gancang di bandara, rumah sakit, subway, stasiun, perusahaan, dok, mall balanja sareng acara-acara sanés anu ngalir kalayan ageung. Ayeuna, henteu ngan bandara, stasiun sareng dermaga nganggo thermometers inframerah full-otomatis anu cerdas salaku alat standar pikeun pencegahan epidemi, tapi beuki seueur sakola, supermarket, komunitas sareng perusahaan ogé nganggo thermometers infra merah salaku alat panyaringan suhu sareng pencegahan wabah.


Rincian Produk

Ihtisar

Efisiensi deteksi sareng tingkat otomatisasi sistem skrining suhu awak gambar infrared cocog pisan pikeun panyaringan suhu awak gancang di bandara, rumah sakit, subway, stasiun, perusahaan, dok, mall balanja sareng acara-acara sanés anu ngalir kalayan ageung. Ayeuna, henteu ngan bandara, stasiun sareng dermaga nganggo thermometers inframerah full-otomatis anu cerdas salaku alat standar pikeun pencegahan epidemi, tapi beuki seueur sakola, supermarket, komunitas sareng perusahaan ogé nganggo thermometers infra merah salaku alat panyaringan suhu sareng pencegahan wabah.

Kalayan kakuatan komputasi ujung anu kuat, pangenalan wajah tiasa diwujudkeun sacara lokal tanpa ngandelkeun sérver.

Komputasi ujung langsung nyaring sareng nganalisis data alat terminal, ngirangan tekanan ledakan data sareng patalimarga jaringan, sareng hemat énergi anu tinggi sareng épisiénsi hemat waktos.

Pangenal raray otomatis moal ngahasilkeun alarm palsu pikeun suhu panas titik panas sanés manusa sareng nyegah gangguan objék suhu luhur sanés. Ngagunakeun sensor impor propésional, 0,02 deteksi gancang kadua

Imajinér termal luhur ngagaduhan tingkat kerangka luhur 50 Hz. Laju deteksi rupa 15 pigura per detik. Unggal pigura tiasa ngaidentipikasi 10 jalma dina waktos anu sasarengan. Pagawéan saringan suhu tiasa réngsé gancang di daérah anu rame pikeun mastikeun efisiensi tinggi tanpa kantun udagan pemanasan.

Langkung 37.3 alarm alarm otomatis, program sacara otomatis néwak gambar anu diukur

Sistem netepkeun 37.3 ℃ salaku nilai alarm suhu tinggi sacara standar. Éta sacara otomatis bakal néwak nilai suhu ngalangkungan 37.3 ℃ sareng masihan sora sareng warna alarm. Éta sacara otomatis bakal nyirian data suhu anu henteu normal dina kisaran monitoring pakakas, néwak tanda otomatis, sareng nyimpen gambar sakedap sareng nilai suhu.

Statistik otomatis nomer saringan sareng nomer muriang

Éta ngadukung pangenalan wajah otomatis, otomatis nyaring sumber panas sanés kajabi awak manusa, sareng kaitung jumlah jalma anu ngukur suhu. Éta tiasa sacara akurat sareng éfisién ngarengsekeun padamelan di lingkungan anu rumit sapertos stasiun karéta, bandara, lawang subway sareng sajabina.

Kanggo terang langkung seueur perkawis naha peryogi jalma hideung dina deteksi demam leyuran sistem pencitraan COVID-19, mangga buka halaman wéb Amérika Serikat Amérika Administrasi Pangan sareng Narkoba (FDA), sareng milarian "hideung" dina url ieu:

https://www.fda.gov/media/137079/download

Fitur

l Kaméra pencitraan termal tiasa otomatis ngukur awak manusa tanpa konfigurasi, henteu masalah nganggo atanapi tanpa facemask.

l Jalma-jalma ngan ukur ngalalana tanpa eureun, sistem bakal ngadeteksi suhu awak.

l Kalayan jalma hideung pikeun otomatis ngarobih kaméra imaging termal, sasuai sapinuhna sareng sarat FDA.

l   The temperature accuracy <+/-0.3°C.

l Ethernet jeung port HDMI dumasar kana SDK; para nasabah tiasa ngembangkeun platform perangkat lunak nyalira.

l Otomatis nyandak jalma nyanghareupan gambar sareng ngarékam pidéo nalika suhu jalma langkung luhur tibatan ambang.

l Gambar sareng pidéo alarm tiasa otomatis disimpen kana disk USB éksternal.

l Ngadukung modeu tampilan anu katingali atanapi fusi.

Spésifikasi

Kaméra pencitraan Thermal Spéktral DR-23 Dual

Spésifikasi sapertos ieu di handap,

Parameter Spésifikasi
Kaméra pencitraan termal Resolusi 80x60
Spéktrum 8 ~ 14um
FPS 25Hz
NETD 80mK @ 25 ° C (77 ° F)
FOV H84 °, V64 °
Kisaran ngukur 10 ° C ~ 50 ° C (50 ° F ~ 122 ° F)
Katepatan ± 0.3 ° C (± 5.4 ° F)
Ukur jarak 3 méter
Ukur suhuna Pangukuran suhu raray otomatis dumasar kana pangenalan raray
Kaméra katingali Resolusi 1080P
FOV H120
FPS 25Hz
katerangan 0,5 Lux @ (F1.8, AGC ON)
Kompensasi lampu latar Didukung
Sora digital 2D & 3D Digital noise noise
SNR ≥55dB
Umum Konfigurasi IP DHCP atanapi alamat IP statik
Unit suhu Celsius, Fahrenheit
Antarbeungeut Ethernet (RJ45)
HDMI
RS485
Alarm
USB
Suhu ngagawekeun + 10 ° C ~ + 50 ° C (50 ° F ~ 122 ° F)
Suhu neundeun -40 ° C ~ + 85 ° C (-40 ° F ~ 185 ° F)
Gelar panyalindungan IP54
Ukuranna 129mm x 73mm x 61mm (L x W x H)
Beurat 460g
Dipasang 1/4 "liang ningkatna tripod
Parangkat lunak AI Pangakuan rai
Pangukuran Suhu Pangukuran suhu pangenal raray otomatis
Alarm Alarm sora kaméra, komputer atanapi TV
Poto Poto otomatis nalika alarm atanapi motret sacara manual
Pidéo Ngarekam pidéo otomatis nalika alarm atanapi ngarékam pidéo sacara manual
Basa Cina, Inggris, Jepang (basa anu sanés tiasa disesuaikan)

B03 Hideung

Spésifikasi sapertos ieu di handap,

Parameter Spésifikasi
Kisaran ngukur + 5 ° C ~ 50 ° C (41 ° F ~ 122 ° F)
Ukuran Permukaan Diaméterna 25 mm
Emissivity 0,95 ± 0,02
Katepatan 0,1 ° C (0,18 ° F)
Stabilitas <± 0,1 ° C (± 0,18 ° F)
DC 5V (ngajukeun adaptor 5V 2A, ngajakan adaptor 5V 1A)
Suhu ngagawekeun Suhu 0 ° C ~ 50 ° C (32 ° F ~ 122 ° F)

Kalembaban ≤90% RH

Ukuran Alat 53 x 50 x 57mm
Beurat 150g
Konsumsi listrik Rata-rata 2.5W

Penampilan sareng Interface

Kaméra gambar termal DR-23 ngagaduhan handap antarmuka,

Henteu

Antarbeungeut

Fungsi Pedaran

1

1080P kaméra katingali nyayogikeun gambar anu tiasa ditingali pikeun kaméra

2

kaméra pencitraan termal nyayogikeun pencitraan termal pikeun kaméra

3

LED héjo LED hurung: kaméra tiasa dianggo normal
LED pareum: kaméra tiasa dianggo teu normal atanapi pareum

Sadaya palét warna ngagaduhan 3 modél paningkatan gambar anu béda pikeun cocog sareng objék sareng lingkungan anu béda, para nasabah tiasa milih pikeun ningalikeun objék atanapi detail tukang.

Henteu

Antarbeungeut

Fungsi Pedaran

1

DC 12V nyayogikeun DC 12V pikeun kaméra

2

Ethernet sambungkeun komputer nganggo kaméra, tiasa dianggo sareng HDMI sakaligus

3

HDMI sambung HDMI TV atanapi tampilan, tiasa dianggo sareng Ethernet sakaligus

4

USB 2.0 simpen gambar sareng video alarem nalika ngan ukur nyambung sareng TV atanapi tampilan

5

RS485 Henteu aya ayeuna

6

Alarm kaluar pikeun nyambungkeun alat sora alarm sareng lampu alarm (teu tiasa nyayogikeun catu daya)

7

Garis dina Henteu aya ayeuna

8

Tombol kontrol Pikeun konfigurasi kaméra lampu anu katingali (standar parantos cekap kanggo seueur skenario)

9

Daya LED LED hurung: kakuatan kaméra normal
LED pareum: kakuatan kaméra henteu normal

 

Parangkat lunak

Antarbeungeut parangkat lunak sapertos kieu, kami ngajukeun modél anu katingali pikeun ningali jalma anu nyanghareupan,

8

Modeu katingali

9

Modeu fusi

Fungsi parangkat lunak sapertos di handap ieu,

Fungsi Katerangan
Modeu pidéo modeu katingali
modeu fusi
Gambar gambar pameunteu otomatis nalika suhu langkung luhur tibatan bangbarung, sareng ningalikeun nilaina suhu.
manual nyimpen gambar
Pidéo video rékaman otomatis nalika suhu langkung luhur tibatan bangbarung
video rékaman manual
Alarm Atur nilai ambang alarm
Alarm sora kaméra
Alarm sora komputer
SDK SDK dumasar Ethernet pikeun pamekaran sékundér konsumén

Daptar Alat

Daptar Alat Modeu Sederhana

Henteu Jenis Spésifikasi Qty. Babasan
1 DR-23 Kaméra gambar modérn infrared thermal imaging Resolusi kaméra 1080P, Resolusi termal 80'60 1 Konfigurasi standar
2 B03 Awak hideung + 5 ℃ ~ 50 ℃ (41 ° F ~ 122 ° F), diaméterna 25mm permukaan 1 Konfigurasi standar
3 B03 kabel kakuatan hideung   1 Konfigurasi standar
4 Bagian mékanis Ngagaduhan black-DR-23 sareng B03 1 Konfigurasi standar
5 Parangkat lunak   1 Konfigurasi standar
6 Tripod DR-23 1,8 - 2 méter 1 pilihan
7 HDMI TV atanapi tampilan   1 pilihan
8 USB disk Format FAT32 1 pilihan
9 Adaptor sareng port USB DC5V 2A atanapi 1A 1 pilihan

1.2 Daptar Alat Mode Komputer

Henteu Jenis Spésifikasi Qty. Babasan
1 DR-23 Kaméra gambar modérn infrared thermal imaging Resolusi kaméra 1080P, Resolusi termal 80'60 1 Konfigurasi standar
2 B03 Awak hideung + 5 ℃ ~ 50 ℃ (41 ° F ~ 122 ° F), diaméterna 25mm permukaan 1 Konfigurasi standar
3 B03 kabel kakuatan hideung   1 Konfigurasi standar
4 Bagian mékanis Ngagaduhan black-DR-23 sareng B03 1 Konfigurasi standar
5 Parangkat lunak   1 Konfigurasi standar
6 Komputer I3 CPU, 4G DDR,

Microsoft Windows10 64saeutik

1 pilihan
7 Tripod DR-23 1,8 - 2 méter 1 pilihan
8 Adaptor sareng port USB DC5V 2A atanapi 1A 1 pilihan

Sadaya Barang


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami